22 de febr. 2019

Novetats setmana 8

Resultat d'imatges de adam lambert billboard 2018Avui tenim noves cançons d'Eleni Foureira, Adam Lambert, John Mayer i Tom Walker.

Comencem parlant d'Eleni Foureira, qui avui ha estrenat la seva nova proposta Triumph. En poques paraules, he trobat aquest nou senzill un desastre, i torno a dir el mateix que vaig dir amb el senzill més recent del seu col·lega d'Eurovisió Mikolas Josef: un artista que vol mantenir la seva rellevància estrenant una nova cançó cada parell de mesos no pot permetre's no encertar-la. Des de Fuego, Eleni Foureira ha estrenat dos cançons (Tómame i Caramela) que no estan malament, però que no tenen el component de deixar bocabadat al públic com sí que tenia Fuego; però com a mínim eren dos cançons correctes.



John Mayer ha estrenat Just Feel Like, la primera cançó que presenta en uns 9 mesos. Trobo que no aporta res, i que de les desenes de cançons en la mateixa línia que té bona part són millors que aquesta nova proposta. A més, la lletra té un to victimista que em tira encara més enrere.



Només falta una setmana perquè Tom Walker, qui acabava de guanya un BRIT, publiqui el seu primer àlbum d'estudi, i per crear encara més expectació ha avançat una nova cançó avui mateix. Es diu Not Giving In, i trobo que està molt bé però, com a mínim en la primera escolta, no destaca tant com altres cançons del cantautor.



Si recordeu el que publicava al 2015/16 cosa que preferiria que no passés, Adam Lambert em va fascinar amb The Original High i senzills com Ghost Town, però la veritat és que he perdut l'interès en ell. Per això tampoc tenia unes expectatives molt grans pel seu nou senzill Feel Something, una balada que no està malament però no m'acaba de cridar l'atenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada