16 de febr. 2019

Novetats setmana 7.2

Noms tan fàcils de reconeixer en el món de la música dance com Nicky Romero i David Guetta Dimitri Vegas &  Like Mike o Armin Van Buuren han estrenat noves produccions.

Nicky Romero ha publicat aquest divendres nova col·laboració amb David Guetta, que no té res a veure amb la cançó que el francès va presentar la setmana passada (Better When You're Gone): es tracta d'una pista totalment orientada als festivals i que, realment, aconsegueix bé el seu propòsit. De fet, la porten fent servir en les seves actuacions des de, com a mínim, l'estiu passat a Tomorrowlnad. No obstant això, trobo que Nicky Romero té millors pistes en aquesta línia, com és el cas de PRTCL (publicada l'any passat).



Després de no estrenar nova música en tot el 2018, Otto Knows torna amb One In a Million. En aquest nou senzill s'allunya totalment del progressive melòdic però enèrgic al que ens tenia acostumats amb pistes com Reload, Million Voices o Back Where I Belong; i aposta per un so funk amb pinzellades electròniques, que no són tan remarcables com m'hauria agradat. M'ha recordat a l'estil de SofiTukker. No és una mala cançó, però ni m'acaba de convéncer ni em veig tornant a escoltar-la. Sense ànims de faltar el respecte a aquest productor suec, però trobo curiós com pot haver-hi tants DeeJays que anaven en camí de convertir-se en super estrelles i que ara han quedat totalment oblidats.



Kygo ha estrenat la seva primera producció del 2019: Think About You, que compta amb la veu de la cantant estatunidenca Valerie Broussard. Aquest nou senzill segueix en la línia de Happy Now, situant-se a mig camí entre el tropical house i el progressive, cosa que ens fa anticipar l'estil del seu proper disc (i que fa que tingui tots els números de ser el millor de la seva carrera). És una gran cançó, no tant com Happy Now, però sent que trobo que és la millor de la seva discografia i el millor senzill de l'any passat, no m'esperava un nivell tan alt una altra vegada.


Lucas & Steve han estrenat Say Something, una proposta bastant més decent que els seus últims llançaments. Ja sabeu que fa temps que van alternant el seu estil propi (deep house) amb altres, i si l'any passat seguien la estela d'Avicii amb propostes com Anywhere o You Don't Have To Like It, ara agafen la fórmula de Kygo. Potser no gaire original, però Say Something és una molt bona cançó.


Els germans belgues Dimitri Vegas i Like Mike tenen nova proposta: Selfish, acompanyats de la cantant kosovar Era Istrefi. Es tracta d'una proposta tropical house molt suau, que no em desagrada però no deixa de sorprendre que els que en un moment van ser els màxims representants del Big Room més potent amb pistes com Stampede, Mammoth, Tremor o The Hum, ens presentin una cançó tan suau.


Per últim, tenim el nou senzill d'Armin van Buuren acompanyat de Bonnie McKee: Lonely For You, una cançó que ni m'agrada, ni trobo que estigui bé, ni acabo d'entendre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada