28 d’oct. 2018

Top 10 Novetats Octubre

Resultat d'imatges de lauren jauregui expectations billboard
De la mateixa manera que el passat mes de Setembre va ser un mes excel·lent a nivell de novetats, l'Octubre no s'ha quedat enrere, amb nova música de Halsey, Lady Gaga, Mikolas Josef i Kygo amb Sandro Cavazza, entre altres. Aquestes són les deu propostes més interessants per mi:


10. Major Lazer i Tove Lo - Blow That Smoke

Major Lazer celebren deu anys de carrera amb un recopilatori, que inclou tots els seus èxits i aquesta nova col·laboració amb Tove Lo. La cançó està bé, dona pocs motius per tornar-la a escoltar, però poder veure a la cantant sueca en un registre diferent al què ens té acostumats és un bon al·licient per donar-li una oportunitat.



9. Zara Larsson - Ruin My Lifee

Després d'un any i mig sense nova música, Zara Larsson torna amb aquest midtempo que, malgrat no estar malament del tot, no és el que m'esperava: tenia unes expectatives molt més elevades pel primer senzill del seu proper treball discogràfic.




8. Charli XCX i Troye Sivan  - 1999

Cap d'aquests dos artistes m'ha agradat mai: la veu d'ella no m'acostuma a agradar i trobo que ell és un artista que no té cap interès, però aquesta cançó m'ha encantat. Bona part de la responsabilitat la deu tenir la seva producció d'inspiració Deep House.



7. Camila Cabello - Consequences (Orchestra)


Camila Cabello tanca la promoció del seu àlbum debut publicant com a senzill una nova versió de Consequences, una de les balades que trobem a Camila.



6. Normani i Calvin Harris - Slow Down

Aquesta ex-membre de Fifth Harmony debuta en solitari en aquesta producció de Calvin Harris en la què fusionen hip-hop i Deep House amb molt d'encert.



5. Halsey - Without Me

No sabem ben bé si Without Me anirà relacionada a un futur treball discogràfic de Halsey, però el que està clar és que aquesta nova cançó ha tingut una molt bona rebuda i, malgrat que tampoc és la seva millor cançó, és una proposta molt encertada.




4. Mikolas Josef - Me Gusta

Aquest cantautor txec ens sorpren a tots amb un canvi de registre radical, amb una cançó que combina Reggaeton amb influències R&B, una producció increïble, un videoclip molt atractiu i una de les tornades més difícils d'oblidar de l'any.



3. Kygo i Sandro Cavazza - Happy Now

Kygo torna a mostrar-nos el seu millor nivell en aquesta nova producció, on porta un acompanyant de luxe: Sandro Cavazza. La col·laboració del DJ noruec i el cantautor suec no podia ser res més que impecable, i efectivament és una de les millors tant de l'un com de l'altre



2. Lauren Jauregui - Expectations

Tenia moltes ganes d'escoltar el material en solitari de Lauren Jauregui i unes expectatives molt altes, però sens dubte el que no m'esperava és que ja en la seva primera cançó original, i composada per ella en solitari, ens demostrés un nivell tan elevat vocalment i de composició.



1. Lady Gaga - I'll Never Love Again

Lady Gaga segueix la promoció de la seva pel·lícula A Star is Born i la seva banda sonora amb aquesta balada, després que Shallow hagi estat top 10 -si no número 1- a mig món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada