17 d’oct. 2018

Confirmat el retorn de la Swedish House Mafia


Resultat d'imatges de swedish house mafia 2018Ja fa mesos que es rumoreja que Steve Angello, Sebastian Ingrosso i Axwell preparen el retorn de la Swedish House Mafia amb una gira mundial pel 2019. En les últimes setmanes, les pistes no han fet més que tornar-se més freqüents, fins que avui han convertit el seu web oficial en un compte enrere que finalitza aproximadament en quatre dies i mig.

Com possiblement ja sabreu, es van separar al 2013 i no van tornar a actuar fins la edició d'aquest any de l'Ultra Music Festival de Miami el passat mes de Març. Abans de la seva actuació en aquest festival, que no va ser anunciada prèviament, van anar apareixent a Miami i a Estocolm pòsters en els que les icones de diverses marques s'anaven repetint tres vegades, d'una manera similar al seu logo.


Seguint una estratègia similar, en els últims dies han aparegut els següents posters a la capital sueca, així com el logo de la formació en pantalles de publicitat durant uns instants. Pel que ja podíem deduir que alguna cosa estava a punt de passar.





Només haurem d'esperar unes hores per saber que amaga el compta enrere, i la veritat és que jo estic molt emocionat per saber-ho. La meva aposta? Una gira mundial per l'any que ve però no nou àlbum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada