3 d’oct. 2018

Crítica: Foreign Ororo de Riton i Kahlo

Un altre llançament que he volgut escoltar de la passada setmana és Foreign Ororo: el projecte conjunt del productor de música electrònica britànic Riton i la rapera nigeriana Kah-Lo, que ja havíen col·laborat en un nombrós número de senzills com Fasta o Fake ID.

La veritat és que queda una combinació molt interessant, per una banda tenim la manera de cantar enfocada al ritme (encara que no sempre estrictament rap) d'ella, combinada amb les produccions house molt contundent d'ell, que prenen el deep house i li donen un enfocament pràcticament industrial. Però aquesta combinació ja l'havíem pogut veure en els senzills col·laboratius que han anat publicant des de fa dos anys. Per tant encara que sigui un estil únic comparant amb altres artistes, ja no ens sorpren. A més, malgrat que entenc que allò que busquen és crear un efecte una mica hipnòtic i per tant té una justificació, algunes cançons 


La majoria de cançons segueixen aquesta recepta, però hi ha algunes exceptions. Una d'elles és Cayching Feelings, en la què també hi col·labora un altre artista afriacà: Mr Eazi, que hem vist col·laborar amb RAYE recentment. En aquesta cançó, actual senzill del projecte, aposten per un so molt més radiofriendly on no perden el regust africà, però sí que s'allunyen de la electrònica tan contundent que trobem a Fasta, Up & Down o Ginger, per exemple.


En conclusió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada