1 de nov. 2018

Novetats setmana 44.1

Encara som a la meitat de la setmana, però ja tinc unes quantes novetats que vull comentar. I sabent que dem'a n'arribaran unes quantes més, no he vist cap raó per no comentar-ne algunes avui mateix.

Sense que ningú acabi d'entendre per què, ahir, Taio Cruz va publicar com a senzill una versió de Shallow de Lady Gaga i Bradley Cooper, en un estil totalment diferent al de la versió original: downtempo, però amb sons electrònics i fent molt ús del vocoder. Òbviament, prefereixo la versió original, però ja que no en tenim cap remescla, aquesta versió ens fa el seu paper.



Fa bastants mesos Kriss Kross Amsterdam, The Boy Next Door i Connor Maynard van publicar Whenever, on agafven el sample d'un dels primers èxits de Shakira. Fa uns dies n'ha arribat la remescla de Joe Stone, un productor/DJ holandès del què ja us he parlat en un gran nombre d'ocasió i que sense allunyar-se del seu estil ni fer res imprevisible, ens presenta un resultat molt encertat d'aquesta cançó.



Per últim tenim From Me, la nova proposta de ZOOKËPER. Es tracta d'una producció Future House encertada, però que no té res que la faci memorable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada