23 d’oct. 2018

Crítica: Normani X Calvin Harris EP


Per fi Normani Kordei ha debutat en solitari, amb un mini-EP de dos cançons produides per Calvin Harris que es va publicar dilluns. Des de la separació de Fifth Harmony, ja l'havíem sentit col·laborar amb Khalid a Love Lies, però fins ara, amb Slow Down, encara no havia publicat cap cançó en solitari. I de fet, amb aquestes dos cançons estrena el seu canal oficial de YouTube.


En primer lloc tenim Slow Down, una cançó que té molts elements Deep House, sense arribar a poder-se classificar dins aquest gènere, com sí que passava amb Promises o One Kiss, els dos últims senzills (i números 1 de Harris). Deixant de banda aquestes influències, es tracta d'una cançó R&B (principalment en la manera de cantar) bastant en la línia de la música que fa Rihanna. Una propost original, per la combinació dels dos gèneres mencionats, amb un gran resultat (encara que podrien haver utilitzat un altre sintetitzador menys estrident per la melodia principal, si voleu la meva opinió).

+

L'altra cançó es diu Checklist, i també hi col·labora el raper nigerià WizKid, que ja hem vist col·laborar amb nombrosos artistes de renom internacional com Drake, Zara Larsson o Major Lazer. Es tracta d'una cançó d'Afrobeat, un estil en el què no havíem vist mai a Calvin Harris (si no m'equivoco, però crec que conec prou bé la seva discografia com per no fer-ho), amb un resultat molt encertat. Però crec que a hores d'ara ja ens esperem que Harris faci una gran feina en qualsevol gènere, ja que l'hem vist produir des de funk fins a Big Room, passant per pop o acid house.



Jo ja tenia intenció d'estar atent a la carrera de Normani en solitari, però amb aquestes dos cançons tinc raons per pensar que la música que treurà estarà, com a mínim, al nivell de la de la seva col·lega Camila Cabello.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada