12 d’oct. 2018

Novetats setmana 41

Resultat d'imatges de camila cabello billboard
Aquesta setmana hem tingut diverses novetats de la mà de -entre altres- David Guetta, Camila Cabello, Afrojack o la col·laboració de Bad Bunny i Drake.


David Guetta ha remesclat l'actual senzill de Calvin Harris: Promises, que compta amb la col·laboració vocal de Sam Smith i Jessie Reyez. Aquest llançament no és cap sorpresa, ja que fa setmanes que Guetta porta fent servir aquesta remescla als seus sets, i fins i tot va publicar a les seves xarxes socials una imatge del CDJ on es veia el nom de la pista, per si algú en tenia cap dubte. 
En aquesta ocasió el francès torna a apostar pel so "progressive house del 2011" que ja havia utilitzat recentment a la remescla que va fer d'un dels seus propis senzills d'aquest any, Flames. El resultat és molt bo, i no només trobo que supera la original sinó que el 90% del seu àlbum 7, publicat el mes passat.



Les Little Mix han tornat a l'escena musical avui mateix amb la publicació del seu nou senzill Woman Like Me i en el que col·labora Nicki Minaj. No està malament del tot, però trobo que no només és una cançó fluixa sinó que és massa similar al Side To Side d'Ariana Grande i la rapera. Tampoc trobo que cap de les  cançons d'aquesta formació vagi més enllà de la mediocritat, però en aquesta ocasió veient que la composició anava a càrrec de Nicki Minaj, Ed Sheeran, Steve Mac i Jess Glyne, no podia no donar una oportunitat a Woman Like Me.



Afrojack ha remesclat una de les últimes propostes de Nicky Romero: Rise, on l'acompanyen el duo de DeeJays hongaresos StadiumX  i el vocalista de Miami Matluck. Malgrat que prefereixo la original, Afrojack fa molt bé la seva feina: porta la cançó a l'electro house amb molt encert i li dona molta energia. A continuació us deixo els àudios tant de la versió retallada com la de la extended.



De manera similar a com va fer Lady Gaga a principis d'any amb la nova versió de Joanne, Camila Cabello acomiada la promoció del seu àlbum debut amb una nova versió de la balada Consequences, que és una de les cançons que hi podem trobar. La original ja m'agradava, però crec que la nova versió encara m'agrada més.



Ja fa mesos que sabem que Bad Bunny i Drake van enregistrar una cançó junts, i el cert és que jo ja creia  que ho havien deixat estar fins que fa una parell de setmanes els vam poder veure filmant-ne el videoclip. La cançó i el videoclip es van publicar ahir, i ens trobem amb una cançó que combina Reggaeton y dancehall. La veritat és que jo tenia certes expectatives, pero Mía és una cançó molt fluixa. I no ho dic des de la perspectiva de molta gent, que si veu ja a Bad Bunny en una cançó, no li donarà una oportunitat. De fet, trobo que té cançons prou decents. Però Mía no n'és una d'elles.
Per cert, Drake només canta en castellà en aquesta cançó.




Per últim, volia comentar una cançó que es va estrenar la setmana passada, però sent que el vídeo ha sortit fa un parell de dies, tinc la excusa per fer-ho. Es tracta de 1999, la col·laboració de Charli XCX i Troye Sivan, dos artistes que a mi mai m'han interessat en absolut. Però aquesta nova cançó, potser per la forta influència Deep House, m'ha agradat (no prou com per tenir ganes d'escoltar la seva discografia, tot s'ha de dir)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada