6 d’oct. 2018

Novetats setmana 40

Resultat d'imatges de mikolas josefDurant la primera setmana del mes d'Octubre, no hem tingut tantes novetats com en vam tenir durant la setmana anterior, però igualment tenim nova música de tres artistes interessants: Mikolas Josef, Halsey i Sam Feldt.

Mikolas Josef va estrenar ahir tant el seu nou senzill Me Gusta com el seu videoclip, que ell mateix ha dirigit. El cantautor txec canvia radicalment de registre aposant pel reggaeton. Trobo que és una bona cançó amb una producció molt cuidad, la meva única queixa seria la lletra de la tornada.



Halsey ha estrenat la seva primera nova cançó des de la publicació de Hopeless Fountain Kingdom el mes de Juny de l'any passat. Without Me és una cançó correcta, que no destaca si la comparem amb altres cançons de de l'anterior disc l'autora de New Americana, i que tot i que m'ha agradat, crec que és més per les ganes que tenia de noves cançons seves que per mèrit estrictament de la cançó.



Per últim tenim Heaven, la nova proposta de Sam Feldt, en la què aposta pel Future House, un gèner que sabeu que no em resulta atractiu. No m'ha acabat d'agradar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada