17 de març 2018

Videoclips setmana 11

Resultado de imagen de delicate billboardAquesta setmana Sean Paul amb David Guetta i Becky G, G-Eazy amb Charlie Puth, Lost Frequencies i Taylor Swift han estrenat videoclips pels seus actuals senzills.



Sean Paul, Becky G i David Guetta ja van estrenar la seva col·laboració fa unes setmanes i no em va acabar de convéncer. El vídeo tampoc és cap meravella, però podria ser pitjor.



G-Eazy ha estrenat el videoclip pel tercer senzill del seu recent disc The Beautiful & Damned, que va ser llançat al mes de Desembre i del què ja en teníem vídeos per No Limit i Him & I. El raper de Oakland i Charlie Puth visiten diverses dècades al videoclip de Sober.



També tenim el quart videoclip de la era Reputation, que és el de la cançó Delicate, en el què podem veure que la Taylor Swift de 1989 no està tant morta com la nova Taylor Swift proclamava a Look What You Made Me Do... Una cosa que a mi m'està perfecta.



Per acabar tenim el videoclip de la versió acústica de Crazy, un dels èxits dance de la temporada signat per Lost Frequencies i Zonderling, amb la col·laboració vocal de David Benjamin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada