3 de març 2018

Notícies Setmana 9

Resultado de imagen de meghan trainor billboard 2018Avui tenim un bon grapat de notícies a comentar, relacionades amb Meghan Trainor, Ariana Grande, Camila Cabello i The Weeknd.


Meghan Trainor va estrenar en directe No Excuses al programa d'Ellen DeGeneres. Us podrà agradar o no la seva música, però objectivament es pot dir que és una artista amb un bon directe.



Resultado de imagen de taylor swift billboard reputation
Billboard ha confirmat que el proper senzill de Reputation serà Delicate. En total serà el cinquè/sisè/setè senzill d'aquest disc de Taylor Swift, la promoció del qual en aquest aspecte ha estat una mica un desastre. Crec que en l'únic en que ens podem posar d'acord és en que Look What You Made Me Do va ser el senzill de presentació del disc. Font. El videoclip de la cançó ja està filmat, tal com ha confirmat el col·laborador habitual de Taylor Swift Joseph Khan (Encarregat de la direcció de tots els videoclips de la cantant des del 2015)

A més, l'autora d'End Game ha confirmat que les teloneres de la seva gira d'estadis seran Charli XCX i, tal com es rumorejava des de fa temps Camila Cabello. 
I parlant de la intèrpret de Havana, ja es troben a la venda les entrades pels seus concerts a Barcelona i Madrid els dies 26 i 27 de Juny respectivament. Link amb les entrades. En podria prendre notes Taylor Swift, la gira de la qual no té cap data al continent europeu.

En les últimes hores s'han disparat els rumors sobre el quart disc d'Ariana Grand, que ara és més aprop que mai. Suposadament, la ex-actriu de Victorious ha esenyat el disc sencer a la seva discogràfica. Això ho han fet pensar  les publicacions que moltes persones del seu entorn (com el seu mànager Scooter Braun) han fet a les xarxes socials.  El disc, segons les últimes informacions sense confirmació oficial, tindria dos meitats fetes amb dos productors diferents: Max Martin (amb qui la cantant ja ha treballat a Bang Bang, Greedy i Side To Side entre altres)  i Pharrell.
A partir d'ara ja és especulació pura, però molt probablement ja tindrà també a punt la sessió de fotos promocionals i algun videoclip a punt, ja que si no sembla extrany que hagi mantingut aquesta imatge amb el cabell gris uns quants mesos si no fos perquè serà la imatge del disc.

Resultado de imagen de the weeknd billboard 2018
Per últim comentar que el raper Travis Scott ha dit que ja ha escoltat el proper disc de The Weeknd i que sona com la "música que feia quan el va coneixer", cosa que interpreto com que l'estil és menys comercial i s'assembla més al dels seus tres EPs i el seu àlbum KissLand, tots ells publicat abans que el canadenc comencés a encapçalar llistes arreu del món a partir del 2015. Amb aquest comentari també podem deduir que el proper treball discogràfic de l'autor de Can't Feel My Face està molt ben encaminat, sinó acabat.

Font

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada