6 de març 2018

Llistes setmana 10

Resultado de imagen de drake god's plan billboardUna setmana més, Drake domina les llistes, mentres que sembla que per fi arriva una cançó que l'hi pot fer ombra.


Psycho, el nou senzill de Post Malone, entra a la quarta posició de la llista britànica. Veurem si repeteix l'èxit de Rockstar. Per sobre, les tres primeres posicions es queden immòbils, amb Drake al capdamunt, seguit de Rudimental i Dua Lipa. Per sota, al número 5, Marshmello i Anne Marie aconsegueixen una nova màxima posició per Friends, pujant des del 9.
Se segueix notant l'efecte dels BRIT Awards en la primera setmana sencera després de la ceremònia: Dua Lipa va intepretar New Rules, que la setmana passada va pujar del 34 al 31 i ara ho fa fins al 26. Aquesta cançó va arribar al número 1 a l'estiu. Supermarket Flowers, la cançó que va cantar Ed Sheeran va retornar a la llista la setmana passada al número 81 i aquesta puja fins al 19. La setmana de la estrena del disc, aquesta balada va sitaur-se al número 8, sent aquesta la seva màxima posició.
Per últim comentar que la nova col·laboració de David Guetta, Brooks i Martin Garrix, anomenada Like I Do, entra al número 99. Esperem que en les futures setmanes tingui més sort.
Resultado de imagen de divide billboard
De la llista d'àlbums, Divide d'Ed Sheeran s'afegeix al selecte grups de discos que han passat un any sencer dins el top 10. Els seus dos anteriors discos ja ho havien aconseguit, pel que Ed Sheeran es converteix en l'únic artista que ho ha aconseguit en tres ocasions.

Als Estats units, Drake es manté una nova setmana al número 1, i ja en van sis; mentres que Psycho de Post Malone entra al número 2. Poc més a comentar de la resta del Hot 100, més que el fet que Never Be The Same de Camila Cabello i The Middle de Zedd aconsegueixen una nova màxima posició: la cançó de l'alemany puja del 13è lloc al onzè, mentres que el d'ella va del 28 al 24.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada