9 de març 2018

Setmana 10 notícies

Resultado de imagen de jax jones billboardAquesta setmana tenim notícies a comentar relacionades amb Hailee Steinfeld, Katy Perry, Marshmello, Jax Jones, Anne Marie, Charlie Puth i G-Eazy.

Jax Jones ha confirmat al seu Facebook que està a punt d'acabar el seu àlbum, que inclourà les col·laboracions amb RAYE, amb Stefflon Don i Demi Lovato i amb Ina Wroelsen, però també amb altres artistes com Tove Lo. Veurem la informació que n'anem coneixent en les properes setmanes.



Katy Perry tindrà una telonera de luxe (dins del que cap) pel seu concert a Barcelona: Hailee Steinfeld serà la artista que pujarà a l'escenari abans que ella. Personalment estic molt content amb això, ja que el seu últim llançament Let Me Go va ser una de les meves preferides del passat 2017. Les entrades ja són a la venda.

No deixem de parlar de Katy Perry ja que el productor Ian Kirkpatrick ha confirmat en una entrevista a Fader el rumor que diu que està treballant amb la cantant californiana en el seu proper disc. Així que és la primera vegada que algú confirma totalment que ja està treballant en KP5.


Anne Marie i Marshmello han compartit un videoclip alternatiu pel seu èxit Friends, que ha estat publicat al canal d'ella (l'original era al d'ell):

G-Eazy ha confirmat que el seu proper senzill des de The Beautiful & Damned serà la col·laboració amb Charlie Puth Sober. El raper ja ha llançat les èxits (moderats) No Limit i Him & I. Diumenge són dos dels artistes confirmats pels premis d'iHeart Radio, no se sap amb quina cançó, però seria lògic que amb aquesta.



Els altres són Ed Sheeran, Cardi B, Maroon 5, Camila Cabello, Eminem, N.E.R.D i Kehlani.


Resultado de imagen de kygo billboardPer últim, comentar que Kygo ha anunciat una col·laboració amb Miguel anomenada Remind Me To Forget. No se sap quan està programada que es posi a la venda, però sembla que vol dir que el noruec ja dóna per acabada la promoció de Kids In Love.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada