26 de març 2018

Notícies: UMF 2018 (Live, IDs,..)

Resultado de imagen de billboard swedish house mafia
Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Miami la edició d'aquest any de l'Ultra Music Festival on els artistes més destacats del món de l'EDM s'han reunit un altre cop, només amb algunes absències com Don Diablo (que va dir que ja no treballaria més en esdeveniments de la marca Ultra) i Martin Garrix. A continuació anem a comentar les notícies que han sorgit en relació amb els artistes dels que acostumem a parlar al blog arran de les seves actuacions.



Nicky Romero, com molts altres DeeJays, va presentar material que actualment encara no ha estat publicat oficialment. Va començar el seu set amb una col·laboració amb Dimitri Vegas & Like Mike que ja fa alguns mesos que tant l'holandès com els belgues van punxant però de la que encara no en tenim cap detall confirmat.

La que sí que va ser una estrena en el sentit més estricte de la paraula va ser una col·laboració amb Taio Cruz (minut 4:50).




Passem ara a parlar d'Oliver Heldens que també va presentar un parell de cançons inèdites. No he pogut trobar cap confirmació definitiva, però s'especula que és una cançó seva amb Sofi Tukker. Sent que ell acaba de remesclar Best Friend, l'èxit de Sofi Tukker no sembla descabellat (minut 16:32)
També va estrenar una altra col·laboració amb Throttle. Heldens ja va col·laborar amb l'austrlià  a Waiting (una de les millors cançons tant de l'un com de l'altre, si voleu la meva opinió) i aquesta nova és del mateix estil. (minut 31:43).



David Guetta també va presentar nou material però no massa interessant: Va presentar una remescla al Bum Bum Tam Tam de MC Kevinho que pel que he pogut veure ja l'havia presentat en algunes de les parades de la gira europea que el francès ha fet aquest hivern (19:50).
També va presentar un misteriosa pista instrumental (minut 47:50) seva que ha dit que és una cosa que ha volgut produir per punxar en les seves actuacions directe i perquè la gent balli, no per la ràdio ni per vendre (cosa que fa pensar que potser no sortirà a la venda ni es publicarà de manera oficial mai).



Axwell i Sebastian Ingrosso van començar la seva actuació amb un instrumental misteriós que possiblement acabarà sent la base d'un dels seus propers senzills.



A banda de les estrenes, també hem de destacar els artistes convidats que van sorprendre al públic: Halsey va acompanyar als Chainsmokers per cantar el seu número 1 conjunt del 2016 Closer.



Steve Aoki també va tenir diversos vocalistes convidats, un dels quals la membre de Fifth Harmony Lauren Jauregui, que ha col·laborat en el seu recent senzill All Night.




 Sens dubte l'actuació més destacada del festival va ser la reunió de la Swedish House Mafia, que no havien actuat junts des del mateix festival, però fa cinc anys. Lògicament no van presentar material nou però ens va servir per recordar el seu magnífic catàleg tant junts com per separat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada