17 de març 2018

Novetats setmana 11

Resultado de imagen de halsey 2018billboardAquesta setmana tenim nova música de Kygo, Zonderling, Halsey i Charlie Puth.

Kygo llança el seu primer original inèdit després del seu segon disc Kids In Love, publicat la passada tardor.  Es tracta de Remind To Forget Me, una cançó que compta amb la veu del cantant nord-americà de R&B Miguel. Definiria aquesta cançó com un retorn al so d'It Ain't Me, però més proper al gènere habitual del cantant i menys pop. El resultat és molt bo, però no tant brillant com altres propostes del noruec.



Charlie Puth ha estrenat el quart avançament de Voicenotes, que és la cançó Done For Me, en la què hi col·labora Kehlani. Es tracta novament d'una proposta R&B on la producció també té un pes molt gran, i en aquesta ocasió amb una gran influència de la música dels anys 80 i 90.



Halsey ha llançat una nova versió de la cançó Alone com a tercer senzill oficial del seu tercer treball discogràfic/segon àlbum d'estudi Hopeless Fountain Kingdom. Aquesta nova versió compta amb la col·laboració dels rapers Big Sean i Stefflon Don.
La original tampoc és que sigui la meva preferida del disc, però sens dubte el resultat és millor que el de la nova versió: la part de Big Sean encara encaixa, però la de Stefflon Don



Zonderling han estrenat Nightcall, que sota el meu punt de vista podria ser una gran cançó si no fos per la combinació que fa de tresets i corxeres, que queden una mica un desastre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada