6 de març 2018

Notícies setmana 10

Resultado de imagen de lana del rey billboard 2018
Avui comentarem els propers videoclips de Camila Cabello i Taylor Swift, així com un nou cover que Lana del Rey ha fet.


Camila Cabello ha confirmat que estrenarà el videoclip de Never Be The Same el dijous d'aquesta setmana, és a dir el dia 8 de Març. Aquest serà el segon que llança per una cançó del seu àlbum debut Camila. La cantant d'origen cubà ha compartit alguns cartells promocionals del videoclip, com ja va fer amb el d'Havana.






  


També tindrem nou vídeo de Taylor Swift ben aviat, concretament el de Delicate sortirà diumenge. Serà el quart de la promoció de Reputation i tornarà a estar dirigit per Joseph Khan, responsable dels altres tres: Look What You Made Me Do, Ready For It i End Game.



Resultado de imagen de lana del rey billboardLana del Rey ha versionat la cançó d'Andrew Lloyd Weber You Must Love Me, interpretada originalment per Madonna per al musical Evita. Aquest cover forma part d'un recopilatori on diversos artistes versionen cançons d'aquest compositor. No és ni de bon tros la primera ocasió en la què l'autora de Summertime Sadness versiona un clàssic, ja ho va fer amb Blue Velvet en el seu disc del 2012 Paradise i amb The Other Woman a Ultraviolence el 2014, per posar dos exemples.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada