22 de març 2018

Notícies setmana 12


Aquesta setmana tenim notícies per comentar relacionades amb The Weeknd, Iggy Azalea, Calvin Harris, Fifth Harmony, Nicky Romero i Camila Cabello.


Calvin Harris ha anunciat ell  mateix que llançarà una remescla d'una cançó de Halsey la setmana que ve (suposem que d'Alone) i un senzill propi la setmana següent. Es rumoreja que el seu senzill serà una col·laboració amb Dua Lipa. Veurem si és cert, jo ho veig possible si voleu la meva opinió.

Resultado de imagen de starboy billboard
Segons informa la popular web TMZ, The Weeknd es troba actualment filmant el videoclip pel senzill amb el què encetaria la promoció del seu proper projecte. No sembla descabellat que el canadenc tingui nou material llest, més si tenim en compte que actua a Coachella el mes que ve i sembla absurd no aprofitar aquesta plataforma per promocionar res nou.


Encara que tots ja ho sabíem des de fa mesos, fa uns dies les membres de Fifth Harmony finament van confirmar oficial que deixaven el grup momentàniament per centar-se en projectes en solitari.

Nicky Romero va ser promocionant música a la televisió americana per primera vegada en la seva carrera, concretament la seva nova col·laboració amb ROZES anomenada Where Would We Be. L'holandès serà un dels artistes que actuaran en l'edició d'aquest any de l'Ultra Music Festival de Miami.



Camila Cabello va passar pel programa de Ellen DeGeneres per presentar el seu actual senzill Never Be The Same. Si esteu interessants en veure més actuacions del a ex-membre de Fifth Harmony, aquesta cap de setmana la seva actuació a la edició argentina de Lollapalooza va ser enregistrada professionalment.



Iggy Azalea va ser al programa de James Corden per interpretar Savior.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada