23 de març 2018

Novetats setmana 12

Resultado de imagen de shawn mendes billboardAquesta setmana hem rebut nova música de Shawn Mendes, Steve Angello, Syn Cole i David Guetta amb Sia, així com remescles de cançons de Bruno Mars i Lost Frequencies.

Shawn Mendes ha estrenat un doble single com a senzill de presentació del seu tercer àlbum d'estudi, d'una manera similar a la que ho va fer Ed Sheeran  llançament simultàniament Shape Of You i Castle On The Hill al Gener de l'any passat.
A diferència del que va fer l'any passat el cantautor anglès, Shawn Mendes ha estrenat les cançons en dies diferents, malgrat que simultanis:
Ahir dijous el canadenc va presentar In My Blood, una power ballad on el veiem en el registre en el què ens té acostumats, i que a mi personalment no em diu massa. Seguint amb els paralel·lismes amb Ed Sheeran aquest seria el seu Castle On The Hill.



Avui mateix ha estrenat Lost In Japan ens mostra una faceta nova que no m'acaba de convencer un R&B però no gaire potent, que recorda a l'estil d'algunes cançons de Justin Timberlake. No m'extranyaria que acabés sent una de les cançon que més sonen a les ràdios aquest any, si Shawn Mendes aconsegueix que aquesta cançó sigui el seu Shape Of You.



Cap de les dos cançons m'han agradat especialment, però he de dir que mai he estat massa interessat en la música de Shawn Mendes. Però el seu anterior senzill, publicat a l'estiu, There's Nothing Holding Me Back, em va encantar per això tenia ganes de veure si seguia en aquest estil.

Resultado de imagen de david guetta 2018La promoció del proper disc de David Guetta sembla que no acaba de començar: malgrat que no es va dir obertament sembla clar que la intenció era que Light My Body Up o bé 2U fos el senzill de presentació del seu proper projecte, però la freda recepció d'ambdós va fer que els plans del francès canviessin. Fa unes setmanes va llançar una col·laboració amb Brooks i Martin Garrix anomenada Like I Do que ha tingut una bona rebuda per part del públic EDM i el francès ara torna a intentar seduir al públic pop/mainstream amb una col·laboració amb Sia anomenada Flames.
Es tracta d'una cançó que rep una gran inspiració de la música funk i R&B, en un estil força similar del de la remescla que va fer de la cançó de Bruno Mars Versace On The Floor, mentres que alhora em suggereix que té la intenció clara de ser un Dangerous 2. No està malament, però ni serà de les meves cançons preferides del francès (Com a mínim basant-me en la primera impressió ni és l'estil que tenia més ganes de sentir per part seva.




 Syn Cole ha estrenat la seva nova proposta Who You Are. És una cançó house molt melòdica alhora que potent amb un resultat molt bo,  on tornem a veure aquest músic d'Estonia al seu màxim nivell. Mentres Avicii no llanci música no tindrem cap problema amb conformar-nos amb això.



Bruno Mars i Cardi B han compartit les dos remescles oficials de la seva col·laboració Finesse, quart senzill que el hawaiià extreu des del seu àlbum del 2016 24K Magic. Els encarregats de remesclar Finesse són James Hype i Pink Panda i tots dos porten la cançó al Deep House, encara que el primer dins el Future House i d'una manera més clàssica dins el gènere. Les dos remescles tenen resultats bons.



Steve Angello publicarà el proper 27 d'Abril el seu segon àlbum d'estudi en solitari, anomenat Human. Una de les cançons que contindrà aquest nou projecte és Nothing Scares Me Anymore, una cançó on el suec combina una instrumencació variada amb sons dance.



Per últim tenim el segon EP de remescles de l'èxit de Lost Frequencies, Zonderling i Benjamin David Crazy, que conté quatre noves remescles oficials que se sumen a les quatre que ja coneixíem.

En primer lloc tenim la de Kolombo, que mantenint-se dins el Deep House, porta Crazy a l'altre extrem del gènere, és a dir, la vessant més plana i de sons més artificials.



El DJ de Lilla Clément Leroux porta Crazy al Progressive House amb bastant encert, si us agrada el tipus de producció que fa servir la part vocal deformada als drops.



JAMES. aposta per sons molt electrònics, també amb molt encert.



Per últim, els francesos KLYMVX també porten Crazy al Progressive House jugant en la vocal en el drop, però mantenint majoritàriament la producció en les estrofes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada