18 de març 2018

Notícies setmana 11

Resultado de imagen de david guetta billboard 2018Aquesta setmana tenim noves notícies relacionades amb Lana del Rey, Tinashe, el disc de covers de cançons d'Elthon John en el què hi participaran Lady Gaga i Ed Sheeran, Drake i Beyoncé.



Tinashe ha confirmat que publicarà el seu segon àlbum d'estudi Joyride el proper 13 d'Abril. La cantant americana ha avançat dos cançons d'aquest projecte en el que portem d'any: No Drama i Faded Love. La imatge que teniu a continuació és la seva portada oficial.


Lana del Rey ha confirmat en un comentari a Instagram que ja està composant noves cançons. Jo tampoc em prenc això com una indicació que aviat llançarà nova música ja que, molt probablement l'autora de Lust For Life és d'aquelles artistes que estan composant contínuament.
Font.

El dia 6 d'Abril es posarà a la venda Revamp, un recopilatori en el què artistes pop actuals com Lady Gaga, Ed Sheeran, Miley Cyrus o Coldplay versionaran cançons d'Elton John. Aquest és el tracklist del projecte. Font.

1. “Bennie and the Jets” – Elton John, P!nk, Logic
2. “We All Fall in Love Sometimes” – Coldplay
3. “I Guess That’s Why They Call It the Blues” – Alessia Cara
4. “Candle in the Wind” – Ed Sheeran
5. “Tiny Dancer” – Florence And The Machine
6. “Someone Saved My Life Tonight” – Mumford and Sons
7. “Sorry Seems to be The Hardest Word” – Mary J. Blige
8. “Don’t Go Breaking My Heart” – Q Tip feat. Demi Lovato
9. “Mona Lisas and Mad Hatters” – The Killers
10. “Daniel” – Sam Smith
11. “Don’t Let the Sun Go Down on Me” – Miley Cyrus
12. “Your Song” – Lady Gaga
13. “Goodbye Yellow Brick Road” – Queens of the Stone Age



Sia i David Guetta han enregistrat una nova col·laboració anomenada Flames. La data de llançament no està anunciada oficialment, però s'especula que serà la setmana que ve. El francès i l'australiana ja han col·laborat en un gran nombre d'ocasions: Titanium, She Wolf, Bang My Head i The Whisperer.


El proper dia 11 de Juliol, Beyoncé i Jay-Z portaran la seva segona gira conjunta On The Run II a l'Estadi Olímpic de Barcelona el proper 11 de Juliol. Les entrades ja es troben a la venda des de fa uns dies.

Per acabar, el que de fet seria més una novetat que una notícia, però sinó es quedava sola: aquesta matinada, durant la més recent edició del podcast d'OVO (el segell de Drake), s'ha presentat una remescla que el canadenc ha fet a la cançó de N.E.R.D i Rihanna Lemon. No em va agradar la original ni em convenç aquesta nova versió, si us sóc sincers. És la cinquena cançó en la que hi participen tant Drake com Rihanna, després de What's My Name, Take Care, Work i Too Good.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada