1 de març 2018

Protagonistes Febrer 18

El mes de gener ha estat molt inactiu pel que fa al món de la música, però encara hem tingut un bon nombre de novetats. Malgrat això, per voler equilibrar objectivitat i subjectivitat he hagut de deixar fora els qui considero autors de la millor novetat del mes (Lucas & Steve).


Resultado de imagen de witness billboard7. Katy Perry
Total de mesos: 11 Mesos consecutius: -

La cantant de Santa Barbara ha anunciat aquest mes dos concerts a la Península Ibèrica: el dia 30 de Juny actuarà al Rock In Rio de Lisboa, i dos dies abans portara el seu espectacle Witness The Tour al Palau Sant Jordi de Barcelona. A més, aquest mes hem rebut notícies que ja està treballant en el seu cinquè disc amb el productor de New Rules Ian Kirkpatrick i el compositor britànic Steve Mac.

6. Calvin Harris i PartyNextDoor:
Resultado de imagen de calvin harris billboard 2018CH: Total de mesos: 4 Mesos consecutius: -
PND: Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

El DJ escocès i el cantant canadenc s'han aliat a Nuh Ready Nuh Ready, que per mi és una de les millors novetats del que portem de 2018 sense cap mena de dubte. Combina Dancehall amb sons electrònics i en principi serà el primer avançament del sisè disc de Harris, o si més no la cançó que inaugura un nou capítol en la carrera del DJ.



5. Iggy Azalea
Resultado de imagen de savior iggy billboardTotal de mesos: 2 Mesos consecutius: -

A principis de mes Iggy Azalea va tornar amb Saviour, el senzill amb el que inicia la promoció del seu segon segon disc després de cancel·lar Digital Distortion. La cançó està bé i ha tingut una recepció positiva dels fans de la música pop, però comercialment ha estat novament un enorme fracàs. Esperem que això no torni a impedir el llançament d'un disc de l'australiana.




4. Meghan Trainor
Resultado de imagen de meghan trainor billboardTotal de mesos: 4 Mesos consecutius: -

L'autora de No i All About That Bass ha confirmat que ja té el seu tercer treball discogràfic acabat i que fins i tot ja ha filmat dos videoclips per cançons del disc. Un dels dos serà pel senzill de presentació de MT3, No Excuses, que arribarà en unes hores. Jo apostaria per un patró de llançament similar al de Thank You/No (Single a principis de Març i disc al Maig).

3. Kygo
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -

Resultado de imagen de kygo billboard
El dia 5 de febrer a Helsinki, el músic noruec va iniciar la gira de presentació del seu segon àlbum Kids In Love que combina música electrònica mesclada com en un set de DJ convencional amb música i veu en directe, una mica com el que ja va fer a la de Cloud Nine però amb més elements en viu. L'autor de Firestone en aquesta ocasió no passa per la Península Ibèrica. (Encara que només fa uns dies s'ha anunciat que serà un dels artistes que actuaran en el festival barceloní Cruïlla).
A més, el dia de Sant Valentí, va llançar el disc de remescles del seu ja mencionat disc en el què hi han treballat DeeJays de renom com Sam Feldt o Alan Walker.

2. Drake
Total de mesos: 8 Mesos consecutius: 2
Resultado de imagen de god's plan billboard
God's Plan s'ha mantingut tot el mes al capdamunt de les llistes de senzills al Regne Unit, Austràlia i els Estats Units, mentres que ha anat creixent als mercats no angloparlants fins que ha assolit el número 1 a la llista mundial de Mediatraffic. A mes, aquest mes ha arribat el peculiar videoclip per la cançó, on el canadenc regala un milió de dòlars a un gran nombre de gent corrent de la ciutat de Miami.



1. Justin Timberlake
Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -

Resultado de imagen de man of the woods billboard
Encara que a mi no m'ha agradat mai, seria absurd fer veure que havent llançat nou disc i havent actuat a la Superbowl i als Brit Awards, Justin Timberlake no és el protagonista del mes. El seu disc Man Of The Woods, del qual ja n'ha extret els senzills Filthy i Say Somthing, ha tingut una recepció molt freda, i l'efecte de la Superbowl a nivell comercial no ha estat ni de bon tros tan notable com el de Lady Gaga l'any passat, per exemple. De fet la seva actuació tampoc sembla que hagi acabat convencent massa al públic casual nord-americà ni als fans de la música pop en general.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada