2 de maig 2017

The Cure a les llistes del món (2)

lady-gaga-the-cure-single.jpg.c0df946b2fPer tots els que us estigueu estigueu interessats en com l'hi està anant al nou senzill de Lady Gaga The Cure, a continuació teniu tot el que necessiteu saber.
Com que hi ha llistes que s'actualitzen ja en divendres i altres que no ho fan fins dimecres a la tarda o dijous, en aquest nou resum hi ha algunes llistes on comentarem el seu debut mentres que en altres ja parlarem de la segona setmana.
The Cure va debutar dimecres al top 20 de la llista mundial de Mediatraffic, cosa que no està gens malament perquè recordo que no va tenir la setmana completa. Concretament se situa a la posició número 19.
A Espanya ha debutat al número 57, tot i ser la quarta cançó més venuda de la setmana. I a Japó ha estat la cinquena cançó més venuda en la seva primera setmana, la més venuda d'una artista que no canti en japonès.
En la seva segona setmana en la llista australiana The Cure puja set posicions fins situar-se al número 10. Un top 10 en algun dels mercats musicals majoritaris sempre és una bona notícia, però molt més sí tenim en compte que és el primer senzill de Lady Gaga que arribaca al top 10 de la llista d'aquest país des de The Edge Of Glory al 2011.
També puja en la seva segona setmana el nou single de Lady Gaga al Regne Unit, en concret del 23 al 19. Però no tot són bones notícies: al Hot 100 cau fins al número 62. Veurem si aconsegueix recuperar en les properes setmanes.

No tinc res més que dir-vos sobre The Cure, però aprofito per dir que Million Reasons acaba de superar els 100 milions de reproduccions a Spotify. És la primera cançó de Joanne en aconseguir-ho i la cinquena de Lady Gaga (després de Bad Romance, Telephone, Poker Face i Applause).
The Cure ja ha aconseguit 24 milions de reproduccions en aquesta plataforma en poc més d'una setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada