5 de maig 2017

Bon Appetit i The Cure a les llistes del món

Ja he dedicat un parell d'entrades a parlar de com l'hi està anant a The Cure, però el nou senzill de Lady Gaga ara les haurà de compartir amb Bon Appetit. Les primeres llistes d'actualitzen ja el divendres, i aquestes són les que podem comentar.

A la llista britànica, el segon avançament de KP4 ha entrat al número 40, mentres que The Cure baixa del 19 (màxima posició aconseguida fins ara) al 23 en la seva tercera setmana.
La llista alemanya d'també s'actualitza en divendres, i hem pogut veure que Bon Appetit ha entrat al número 75. The Cure també cau en aquesta llista però mantenint-se per sobre de la cançó de Katy Perry, en concret del 57 (màxima posició) al 62.
El tercer i últim dels mercats majoritaris que actualitza la llista és França, on Bon Appetit debuta al número 37, mentres que Chained To The Rhythm es manté dins el top 10. The Cure cau al 113.

Per últim, a la llista de les cançons més escoltades de la setmana a Spotify hi trobem a Bon Appetit al número 54 amb poc menys de nou milions de reproduccions aquesta setmana (es queda dos posicions per sota de CTTR). The Cure ha estat reproduida més d'11 milions de vegades en aquesta plaforma de Streaming al llarg de la setmana, cosa que al situa al número 36.

Com podeu veure, sembla que Bon Appetit no ha acabat de convéncer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada