19 de maig 2017

Remixes oficials de Bon appetit


Katy Perry ha compartit tres remescles oficials del segon senzill de Witness Bon Appetit.


La primera és la de 3lau, que tot i que no he seguit els seus llançaments, recordo que en el seu dia va llançar una remescla de Bang Bang d'Ariana Grande, Jessie J i Nicki Minaj. El DJ americà aposta en aquesta ocasió per sons Deep/Future House molt artificials i bastant contundents. El resultat és correcte: musicalment no és cap meravella, però totes les cançons pop necessiten una remescla així sota el meu punt de vista.
Com sembla que ara ja és normal, les han posat a Spotify com a singles separats en lloc de com un EP, cosa que no m'agrada gens.



També han remesclat el nou senzill de Katy Perry el trio MUNA, que són les úniques que només mantenen la vocal de la cantant americana i no la de Migos. Transformen Bon Appetit totalment, portant-lo a un so pop retro a l'estil del 1989 de Taylor Swift. No sona tan bé com sembla, ja que en ocasions la veu està posada molt amb calçador.



Per últim tenim la de Martin Jensen, qui probablement us soni ja que el seu single Solo Dance està tenint força impacte a les llistes dance europees. Aquesta DJ danès aposta per sons tropical house/tropical pop (Com l'hi vulgueu dir) força minimalistes, que encaixen a la perfecció amb la vocal de la cançó. El que sí que trobo és que abusa de la distorsió de la veu. Sens dubte el millor remix de Bon Appetit sota el meu punt de vista, però és clar no té el component ballable del de 3lau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada