5 de maig 2017

Protagonistes Abril

Ja fa uns dies que hem deixat enrere el mes d'Abril, un mes amb molta intensitat: Katy Perry, Lady Gaga, Halsey, Harry Styles, Lana del Rey, Ariana Grande i Kygo, entre altres, han llançat música nova. Veurem com queda el rànquing, on com sempre intento combinar objectivitat i subjectivitat, cosa que aquest mes ha estat extremadament dificil.



7. Kygo
Total de mesos: 6 Mesos consecutius: -

Aquest mes Kygo ha seguit amb la promoció d'It Ain't Me, que ha seguit pujant a les llistes d'èxits de molts països fins aconseguir-se en el primer top 10 del DJ/productor noruec a Billboard. A més en les últimes ha arribat el videoclip d'aquesta cançó, que és un dels meus preferits del que portem d'any. Però el passat cap de setmana, Kygo ja va llançar el seu nou senzill First Time en col·laboració amb ellie Goulding

6. Halsey
Total de mesos: 2 Mesos consecutius -

Aquest mes Halsey ha iniciat la promoció del seu segon disc Hopeless Fountain Kingdom, que es llançarà al mes de Juny i del que ja n'ha estrenat un primer senzill Now Or Never que va arribar acompanyat d'un videoclip força espectacular. El cert és que anteriorment no m'havia cridat gens l'atenció la seva música però Hopeless Fountain Kingdom fa molt bona pinta.

5. Katy Perry
Total de mesos: 5 Mesos consecutius -
KATY PERRY FR
La setmana passada Katy Perry va estrenar el segon senzill de KP4 Bon Appetit, el videoclip del qual ja està filmat i s'estrenarà aviat. La cantant californiana va actuar a la gala MET el cap de setmana passat i estarà presentant aquest nou senzill el proper 20 de Maig a SNL. A més protagonitza el número actual de la edició dels Estats Units de Vogue. Veurem a veure com l'hi anirà amb aquest nou senzill, però no sembla que vagi a ser un èxit en absolut...



4.Lana del Rey
Total de mesos: 3 Mesos consecutius-



A principis de mes Lana del Rey va desvelar la portada del seu proper disc Lust For Life, previst per aquest mateix mes. Uns dies més tard va estrenar la cançó que dóna nom al disc, que és un duet amb The Weeknd. A més ha anat donat pistes sobre el disc, la majoria de les quals en la entrevista que ha oferit a la revista Dazed.

3. Lady Gaga
Total de mesos: 15 Mesos consecutius -

xoxo, GagaLady Gaga va actuar a mitjans de mes al Festival Coachella, actuació de la què vam poder-ne gaudir en directe i que va estar plena de sorpreses: per un costat perquè va es decantar per cantar cançons a priori bastant aleatories com Scheiße o Sexxx Dreams i perquè només va cantar tres cançons de Joanne, però sobretot perquè va estrenar en directe el seu nou senzill The Cure, que no sabem si és el primer avançament del seu proper projecte o simplement una cançó que ha tingut ganes de compartir.
Resultat d'imatges de harry styles billboard sign of times
A més aquest mes ha començat a filmar el seu debut com a protagonista en una pel·licula, A Star Is Born i encara ha tingut temps per anar anant a l'estudi a preparar nova música, segons ha confirmat el seu amic i col·laborador força habitual DJ White Shadow.

2. Punt de la objectivitat
Tots dos: Total de mesos: 1 Mesos consecutius -

Resultat d'imatges de kendrick lamar damn billboardHe volgut cedir un lloc a dos llançaments destacadíssims que hi ha hagut aquest mes: Harry Styles ha debutat en solitari amb Sign Of Times i ja ha anunciat el seu primer disc, que porta el seu nom i que arribarà aquesta mateixa primavera. Tot i que a mi la cançó no m'agrada gaire, s'ha de reconeixer que és un primer pas importantíssim endavant musical.
Per altra banda, tenim a Kendrick Lamar que aquest mes ha llançat el seu nou disc DAMN, que inclou una cançó amb Rihanna anomenada LOYALTY i el primer senzill del qual HUMBLE ha aconseguit el número 1 als Estats Units, però a mi tampoc em convenç en absolut.

1.Ed Sheeran i Bruno Mars
Resultat d'imatges de ed sheeran bruno mars billboard
Bruno: Total de mesos: 5 Mesos consecutius 2
Ed: Total de mesos: 3 Mesos consecutius: 2

Resultat d'imatges de bruno mars billboardI aquest mes he decidit concedir l'honor de ser els protagonistes del mes a aquests dos artistes que lideren el panorama pop actual, ja que tots dos han actuat aquest mes tan a Barcelona com a Madrid i si ja no és gaire habitual que les estrelles internacionals ofereixin dos concerts a Espanya, més ho és encara que passi amb dos de les gires més destacades de l'any en el mateix mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada