14 de maig 2017

Katy Perry té una sorpresa preparada per demà? + altres notícies


Avui moltes pàgines web dedicades a la música pop han fet ressó de l'aparició d'uns misteriosos cartells a Nova York amb un ull i la data 15 de Maig, és a dir demà. I quina relació té això amb Katy Perry? Doncs que la cantant ha canviat la seva foto de perfil a totes les xarxes socials per la d'aquest ull.
Els més optimistes aposten per que la cantant llançarà demà el seu àlbum, com una "sorpresa", però francament jo ho veig molt poc probable. També veig totalment improbable la estrena de nova cançó o vídeo (potser un tràiler com el que va fer Lana del Rey, però tampoc ho crec), tant aprop de Bon Appetit.
La meva aposta és que demà tindrà lloc algun tipus d'esdeveniment on la cantant desvelarà el títol del disc -veient l'ull i que és un titol que fa molt que es rumoreja estic practicament segur que es dirà Witness (que en català vol dir "testimoni")- la data de llançament i potser la gira.
Sent que la setmana que ve Katy Perry visita els programes d'Ellen DeGeneres i Jimmy Fallon i actua a SNL, segur que serà una setmana emocionant pels seus fans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada