20 de maig 2017

The Cure i Bon Appetit a les llistes del món (4)

Una vegada més, toca repassar com els hi està anant als nous senzills de Katy Perry i Lady Gaga a les llistes del món. Veient com van les coses, probablement aviat deixi de seguir el desenvolupament comercial d'aquestes cançons.

A la llista mundial, Bon Appetit segueix sense apareixer-hi (recordeu que és la llista corresponent a la de la última setmana abans de l'estrena del vídeo) mentres que fa una bona pujada de nou posicions fins situar-se al número 22.
A la llista del Regne Unit el nou senzill de Lady Gaga torna al top 20, només una posició per sota de la posició en la què va entrar (19). Si segueix en aquesta línia, la setmana que ve podria assolir una nova màxima posició. Tot i la empenta que l'hi ha donat el videoclip, Bon Appetit cau dos posicions en aquesta llista fins arribar a la 45.
Per últim, a la llista setmanal de les cançons més escoltades de la setmana, que s'actualitza cada setmana, la cançó de Lady Gaga baixa en posicions (33-35) però augmenta en reproduccions i la de Katy Perry puja 13 posicions fins al número 58.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada