23 de maig 2017

The Cure i Bon Appetit a les llistes del món (5) +MR i CTTR

Bon Appetit va aconseguir una nova màxima posició al Hot 100 de Billboard i The Cure és una de les cançons que les ràdios més posen al Regne Unit. Tots els detalls a continuació.
Comencem comentant el Hot 100: Tal i com jo havia previst, el segon senzill de Witness va torna a entrar a la llista de senzills de Billboard, però el que no m'esperava és que assolís una nova màxima posició al número 59. És una bona notícia per Katy Perry, però tampoc cal que fem veure que és un èxit. L'anterior senzill de Perry Chained To The Rhythm segueix baixant, que ja és el que l'hi toca i aquesta setmana, que és la seva catrozena setmana en llista, ocupa la posició 88 (En baixa una).
També baixa The Cure (49-53) en la seva cinquena setmana en llista.

El senzill actual de Lady Gaga ha estat un èxit molt moderat als Estats Units, però està funcionant millor en altres mercats, com per exemple al Regne Unit, on es posiciona com una d eles cinc cançons que més sonen a les ràdios. Concretament, aquesta setmana se situa al número 4.
font
Per últim informar-vos que Million Reasons ha aconseguit el segon disc de platí a Itàlia per haver venut 100.000 còpies. És la certificació més alta que cap dels dos senzils de Joanne ha rebut, i la cançó amb una certificació més alta en aquest país des d'Alejandro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada