22 de maig 2017

Actuacions destacades els BBMAs

La gala dels Billboard Music Awards va tenir actuacions d'artistes destacadíssims. A continuació us dic què em van semblar.

Bruno Mars va presentar el que ja s'ha confirmat com a tercer senzill oficial de 24k Magic: la balada inspirada en la música dels anys 90 Versace On The Floor. El hawaiià no va poder assisitir a la gala, i per això es va emetre el directe d'aquesta cançó que va filmar en un dels concerts de la seva actual gira. Vocalment Bruno Mars va estar excel·lent com sempre, i visualment l'actuació va estar força correcta, tampoc sense sorprendre a ningú.



Halsey va presentar Now Or Never, el senzill de presentació del seu proper àlbum que surt a la venda en un parell de setmanes. No he aconseguit veure l'actuació completa, però sembla que va apostar per una posada en escena molt similar a la de l'anterior presentació televisiva d'aquest senzill. Podeu veure una part de l'actuacio aquí.

Drake va presentar Gyalchester, una de les cançons del seu projecte més recent More Life tan memorable que ni tan sols recordava que existia. Jo esperava i volia que cantés Passionfruit. L'actuació va ser molt justeta.

El nou senzill de Miley Cyrus va tenir el seu debut televisiu a la gala dels premis de Billboard. Una actuació molt correcta, molt encertada vocalment i amb molts globus.

Julia Michaels també va actuar a la gala dels BBMAs presentant el seu -de moment únic. senzill Issues.

I per últim he deixat l'actuació que va obrir la gala: el medley de 8 minuts de Nicki Minaj, que va començar amb un breu repàs dels seus èxits Super Bass, Beez In The Trap, Starships, Moment 4 Life, Anaconda i Monster. Quan va començar a sonar No Frauds, la rapera va pujar sobre de l'escenari. La va cantar amb Lil Wayne, però sense Drake (Van posar junts per les càmares moments després). Una decisió gens encertada, sota el meu punt de vista.
Tot seguit començava a sonar Light My Body Up, i apareixia David Guetta sobre l'escenari. La tercera cançó escollida va ser Swalla de Jason Derulo, evidentment amb l'aparició del cantant. Finalment, Regret In Your Tears va tancar el meely.
El que sí que està clar és que visualment va ser la millor actuació de la gala, i amb moltíssima diferència. Val la pena veure aquesta actuació i ho podeu fer aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada