26 de maig 2017

Novetat: There For You


Martin Garrix ha estrenat avui el seu nou senzill There For You, que compta amb la col·laboració vocal del cantant australià Troye Sivan.
Tot i tenir una carrera relativament curta, Martin Garrix ha canviat d'estil força vegades. Va començar amb un estil Big Room molt potent a Animal i Wizard, que progressivament va anar convertint-se en un so Progressive House, passant primer per un electro house melòdic que servia de pont entre els dos gèneres a Virus. La etapa progressive house, sota el meu punt de vista, és la millor i amb molta diferència, tot i que he de reconeixer que va acabar fent-se avorrida. Aleshores va passar-se al trap amb Name of Love, i va seguir en la mateixa línia amb Scared To Be Lonely, combinant amb llançaments que mantenien l'estil de les anteriors etapes de l'holandès.

Ara sembla que amb There For You vol aproximar-se al so dels qui ara mateix són els reis de les llistes dance (comercialment, perquè a nivell de qualitat està clar que no): els Chainsmokers. Tot i que la cançó sona molt bé, es fa evident que Garrix ha volgut emular el so de Roses i Something Just Like This. I si el que representa que és l'artista de música electrònica més influent, basant-nos en la discutida llista de DJ Mag segueix tendència en lloc de crear-la, anem bé...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada