15 de maig 2017

Katy Perry anuncia data de llançament, tìtol de KP4 + primeres dates gira

KATY PERRY
Katy Perry ja va anunciar que tenia una sorpresa per avui ( la qual cosa ha acabat sent un anunci d'un anunci), i avui ha desvelat el títol, la portada del KP4; i les primeres dates de la gira de presentació del disc.

Comencem parlant del disc, que  s'anomena Witness -tal com jo ja m'olorava ahir- i es posarà a la venda el proper 9 de Juny. Aquest divendres arribarà la reserva del disc, acompanyada de l'estrena de la cançó que porta el mateix nom que el disc, de la que en va donar el següent avançament.

Katy Perry sortirà de gira aquesta cançó amb l'espectacle Witness The Tour (No sé si alegrar-me o no pel fet que hagin fet aquest joc de paraules i no s'hagin decidit pel bàsic [nom del disc] world Tour). La gira començarà el mes de Setembre a Amèrica del Nord, i de moment no hi ha dates europees anunciades. Es regalarà una còpia del disc (no sabem en quin format, però jo aposto per digital) amb cada entrada.
Es rumoreja que la imatge del cartell de la gira serà la portada del disc, però jo tant espero com crec que no serà així, perquè no crec que a la portada del disc apareixi amb el cabell fosc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada