21 de maig 2017

Actuació de Katy Perry a SNL

Ahir a la nit Katy Perry va ser la convidada de l'últim programa de l'actual temporada de Saturday Night Live, on va presentar per primera vegada en directe Swish Swish -sense Nicki Minaj, i va cantar novament Bon Appetit, acompanyada de Migos.

Per la presentació en directe del segon senzill oficial de Witness, Katy Perry ha apostat per una posada en escena similar a la de la escena del final del videoclip. L'actuació comença bé, sota el meu punt de vista, però quan es posa a fer el pont... Ho he trobat molt aleatori. Després quan les ballarines pujen a la taula, ja millora la cosa. Fins que ho fan els Migos.
Està clar que Katy Perry no és la millor vocalista, però podem parlar de com de malament sonaven Migos? A més de la mostra de mal gust que trobo que és fer servir el vocoder en un "directe", ni així sonava com a la versió d'estudi.




Per a Swish Swish, la cantant va acompanyar la seva actuació de Drag Queens i un nen que no sé d'on ha sortit ni em preocupa; però que van fer que l'actuació resultés una mica desastrosa, com si es busqués que Katy Perry no fos el centre d'atenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada