16 d’oct. 2015

Resultats de 100% Música: El millor de l'any

Avui per fi coneixem els resultats d'El Millor de l'any, les votacions amb les que heu escollit la millor música dels darrers 12 mesos.
Abans que res, donar-vos les gràcies per les més de 30 votacions que he rebut! No és un número gran, però és més que l'any passat (I segur que menys que l'any que ve!).


Començo amb dues categories per les que no he obert votacions: Artista revelació en les categories Pop/Hip-Hop/R&B i en la categoria electrònica, i millor videoclip.
La categoria Pop/Hip-Hop/R&B va a mans de The Weeknd, que en un any ha passat de ser un artista bastant desconegut a tenir dos senzills ocupant les dos primeres posicions del Hot 100 de Billboard. En la categoria de la música electrònica, el premi és per Kygo, que aquest any ha debutat amb l'èxit Firestone, al que han seguit Stole The Show, Nothing Left i Here For You.
El premi a millor videoclip, per mi se'l mereix sense cap mena de dubte Let Me Feel de Nicky Romero i Vicetone (Director: Peter Huang)



Ara sí, passem als premis que vosaltres heu decidit, començant per millor pista instrumental. L'ha guanyat Forbidden Voices de Martin Garrix amb un 61% dels vots.



El remix guanyador a la cetegoria de Millor Remescla és el que Sam Feldt ha fet a Waiting For Love d'Avicii, que guanya amb un 46% dels vots.



Els guanyadors de la categoria Millor Cover / Versió són Lady Gaga i Tony Bennett per la versió que han fet de Cheek To Cheek, amb un 42 % dels vots.



Lady Gaga també s'emporta el premi a millor cançó per una banda sonora amb la cançó 'Til it Happens to You per al documental The Hunting Ground. En aquesta categoria hi ha hagur la victòria més ajustada, ja que Love Me Like You Do només té un vot menys.



Can't Feel My Face de The Weeknd és la cançó que heu escollit com la millor cançó R&B/Hip-Hop de l'any, amb un 43% dels vots.



En la categoria Deep/Future/Tropical House el guanyador ha estat clarament Kygo amb Firestone amb un 40% dels vots.



Avicii ha guanyat amb en la categoria de millor cançó Progressive/Electro House amb la cançó Waiting For Love, amb pràcticament una tercera part dels vots.



En la categoria Dance/Electropop el guanyador és David Guetta amb el seu Dangerous, que ha obtingut un 35% dels vots.



I acabem amb Uptown Funk de Mark Ronson i Bruno Mars, que ha guanyat en la categoria de millor cançó pop i en la categoria de millor cançó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada