29 d’oct. 2015

David Guetta anuncia reedició de Listen + proper senzill del disc

David Guetta - Listen Again (2015) - 1200x120David Guetta ha anunciat que lançarà una reedició de Listen, el seu sisè àlbum, que es va posar a la venda el 21 de Novembre de l'any passat. A més ha anunciat el proper senzill del disc.

 Aquesta nova edició, anomenada Listen Again, es posarà a la venda el 24 de Novembre, i inclourà totes les cançons de la edició deluxe del llançament original (Excepte la remescla de Robin Schulz de Dangerous), cinc pistes, i una mescla de 24 pistes.


Tracklist del segon CD (Que és on hi ha les noves cançons, marcades amb *):

  1. Bang My Head (Feat. Sia & Fetty Wapp) [Nova versió]*
  2. Clap Your Hands (Coproduïda amb GlowInTheDark) *
  3. Bad
  4. Shot Me Down
  5. The Death Of EDM (coproduïda amb Showtek) [feat. Beardyman]*
  6. Blast Off
  7. Pelican
  8. Bang My Head (GlowInTheDark Remix)*
La veritat és que a mi aquesta nova edició no em resulta gens atractiva, ja que les anteriors reedicions dels àlbums de David Guetta afegien alguna cançó de la vessant més pop del francès, i en aquesta reedició només podria ser Pelican.

David Guetta - Bang My Head (2015)Com possiblement ja haureu deduït del tracklist, el proper senzill del disc és Bang My Head, que originalment comptava amb la col·laboració només de Sia. Però la versió que es llançarà com a senzill serà la que també compta amb la col·laboració del raper Fetty Wap i una col·laboració completament diferent.
Us deixo les dos versions per a que compareu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada