2 d’oct. 2015

Els protagonistes del mes de Setembre

Ja ha començat el mes d'Octubre, i com sempre toca repassar els artistes que més ens han donat que parlar el mes passat.


5. The Weeknd

Encara que The Weeknd va llançar el seu àlbum a finals del mes d'Agost i durant el mes de setembre no ha llançat cap nou senzill, he decidit incloure'l en aquest top 5 per que la primera vegada que vaig sentir Beauty Behind The Madness no em va acabar de convencer. Però al donar-li una altra oportunitat (Durant el mes de Setembre) m'ha anat agradant cada cop més. A més, The Weeknd ha estat el rei absolut de les llistes de Billboard, amb The Hills i Can't Feel My Face ocupant durant tot el mes de Setembre dos de les tres posicions del top 3 del Hot 100; i amb  Beauty Behind The Madness diverses setmanes a la primera posició del Billboard 200.


4. Lady Gaga

Aquest mes de Setembre Lady Gaga ha estrenat oficialment Til it Happens To You, la cançó que ha fet per a la banda sonora del documental The Hunting Ground, que dóna veu a víctimes d'abusos sexuals. Hores després del llançament de la cançó es va estrenar el videoclip, que va en la línea del documental, i on no hi apareix l'artista novaiorquesa.
Però això no és el més important, ja que Billboard l'ha nomenat la dona de l'any.

A més durant tot el mes ha estat acabant les gravacions d'American Horror Story, que s'estrenarà la setmana que ve tant a Espanya com a Estats Units, i ha estat treballant en nova música, segurament per al seu cinquè àlbum.

3. Lana del Rey

Lana del Rey ha llançat aquest mes el seu tercer àlbum d'estudi: Honeymoon, on ens mostra un costat molt més dolç que a Ultraviolence i Born To Die, els seus dos anteriors treballs.
A més ha estrenat el videoclip del segon senzill del disc: Music To Watch Boys To.

2. Robin Schulz

El DJ alemany també va llançar el seu nou àlbum el passat mes de Setembre, que porta el títol de Sugar, i que serà sense cap mena de dubte un dels millors àlbums de música electrònica d'aquest 2015.

1. Carly Rae Jepsen

La protagonista d'aquest mes és Carly Rae Jepsen, ja que la cantant canadenca ha llançat finalment a Europa el seu tercer disc Emotion, que per mi és el millor àlbum del mes, superant a Lana del Rey i Robin Schulz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada