7 d’oct. 2015

Lady Gaga es converteix en la primera artista en superar els set milions de còpies amb dues cançons + Més notícies

Lady Gaga s'ha convertit en la primera artista en superar els set milions de còpies amb dues cançons als Estats Units. segons ha desvelat la revista Billboard en la seva secció Ask Billboard, on els lectors poden preguntar a la revista sobre el que vulguin.

Si voleu saber més notícies relacionades amb Lady Gaga, continueu llegint.
Lady Gaga to be honored at National Arts Awards

Durant aquesta setmana també es va fer un event per la estrena d'American Horror Story, on Lady Gaga debuta com a actriu (La foto de dalt és de l'alfombra roja d'aquest event). Aquesta setmana s'estrena tant a Estats Units com a Espanya. Al nostre país serà el Divendres, i no estarà doblada, sinó subtitulada.
Com ja us vaig avançar la setmana passada, anit Lady Gaga va estar al programa de Jimmy Fallon, però com em temia només va parlar d'AHS i no dels seus propers projectes musicals

Segons la revista Billboard, Lady Gaga podria apreixer al musical Gypsy, on també hi apareixen John Travolta i Meryl Streep.

Acabo dient que serà premiada als National Arts Awards en la categoria de artista jove. La gala es farà el dia 19 d'aquest mateix mes a Nova York. La veritat és que si alguna de les estrelles pop del panorama actual mereix aquest premi és sens dubte Lady Gaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada