26 d’oct. 2015

Justin Bieber arrassa als EMAs

Anit es va celebrar la gala dels European Music Awards, organitzats per MTV. Per començar. dir-vos que la gala va ser molt avorrida, i la presència d'estrelles va ser molt escassa i les actuacions molt poc interessants, almenys en la meva opinió, i la meitat repetides dels VMAs.


El gran guanyador de la nit va ser Justin Bieber, que es va emportar cinc guardons, entre els quals Millor artista masculí i millor col·laboració per Where Are U Now. A més va actuar interpretant What Do You Mean, que ja havia cantat als VMAs.
Sí que crec que mereixia algun premi, però no ser l'artista més guardonat de la gala.
L'altre protagonista de la gala va ser Ed Sheeran, que no només va presentar la gala, sinó que es va emportar el guardó a millor directe i va actuar al costat de Rudimental.

El premi a millor videoclip va ser per a Downtown de Macklemore & Ryan Lewis, cosa que trobo totalment injusta: no només no és un vídeo excepcional, sinó que és un intent d'Uptown Funk. El duo americà també va interpretar Donwtown, una altra actuació repetida dels VMAs.
El premi a Millor cançó va anar a mans de Taylor Swift i Kendrick Lamar per Bad Blood. Aquest premi el trobo encertat. Ni la cantant ni el raper van assistir a la gala.

Altres categories destacables són la de millor artista femenina que va guanyar Rihanna i la de millor artista Hip-hop que va guanyar merescusdament Nicki Minaj. Pel que fa a Rihanna, no sé que opinar. Com a fan m'agrada que guanyi premis, i m'alegro que hagi guanyat un EMA, però sent realistes, l'any de Rihanna ha estat un desastre. Cap de les dos va assistir a la gala.

Pel que fa a les actuacions que no he comentat encara, la més destacada és la d'Ellie Goulding, que va cantar Love Me Like You Do.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada