22 d’oct. 2015

I Anti?


A principis de mes, Rihanna va desvelar el títol i la portada del seu proper treball discogràfic. D'això en fa exactament 15 dies, i des d'alhesores no hem vist a Rihanna en public ni hem conegut nous detalls del disc. Que passa amb Anti? No ho sabem, però podem especular.
Si alguna cosa ha caracteritzat la era de Anti, previament conegut com a R8, és la poca informació. Un clar exemple és el títol del disc: Rihanna va anunciar que estava treballant en el seu vuitè àlbum i que el llançaria durant els propers mesos al Novembre del 2014, i no n'hem conegut el títol fins onze mesos més tard.

Des del la primavera s'ha especulat sobre un possible llançament sorpresa, que ara per ara veig molt probable. O més que un llançament sorpresa anunciar la data de llançament del disc poc temps abans que es posi a la venda. En les darreres setmanes es va rumorejar que es posaria a la venda el dia 6 de Novembre, però Billboard ho va desmentir. És possible que surti el mes que ve (De fet els seus quatre últim àlbums d'han posat a la venda aquest mes).
La veritat és que crec (I sobretot espero) que aquest llançament, sigui com sigui, es produeixi abans de finals d'any, o que com a mínim abans de final d'any coneguem la data de llançament.
El que sí que tenim practicament assegurat abans de finals d'any és nou single, que possiblement es llançarà abans del 8 de Desembre, quan actuarà a la desfilada de Victoria's Secret, encara que si va actuar al Rock in Rio sense material nou, millor que tampoc ens fem moltes il·lusions...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada