25 d’oct. 2015

Nous detalls de 25

Adele està acaparant tota l'atenció de l'escena pop aquest cap de setmana, i tot apunta que no canviarà en el futur proper.

Adele ha anunciat que llançarà una edició especial de 25, però que només es posarà a la venda als superemercast Target. Aquesta edició inclourà tres cançons més que la estàndard: Can't Let Go, Lay Me Down i Why Do You Love Me.

També hem conegut el llistat de compositors i productors amb els que Adele ha treballat, entre els quals hi ha els productors de moda Max Martin i Shellback (Katy Perry, Taylor Swift, Ariana Grande, Adam Lambert,...) i, Bruno Mars i Pihillip Lawrence (El seu col·laborador habitual), que han co-composat la cançó All I Ask. Des que s'ha conegut aquesta notícia, ha sorgit el rumor que la col·laboració de Bruno Mars no sigui només a la composició, sinó que sigui un duet entre el hawaiià i la britànica.

Amb qui no col·laborarà (Per ara) és amb Lady Gaga. No sé si recordareu la famosa foto on apareixien les dos artistes de principis d'any. Doncs Adele ha desvelat que no han gravat cap cançó juntes, sinó que va anar a mostrar-li a la novaiorquesa les demos de les cançons del disc (I suposem que a demanar-li la opinió).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada