20 d’oct. 2015

Crítica: Confident

Demi Lovato acaba de publicar Confident, el seu nou àlbum, que és el cinquè de la seva carrera. Aquest àlbum ve precedit pels senzills Cool For The Summer, llançat al Juliol, i Confident, llançat aquest mes. Encara que d'una manera no tan radical com Miley Cyrus, la ex-noia Disney vol demostrar en aquest disc que ha fet un pas endavant.
Confident és un disc amb molta varietat: Balades com For You, cançons dance com Cool For The Summer, cançons molt pop com Lionheart i trap a Kingdom Come, la seva col·laboració amb Iggy Azalea. Demi Lovato també m'ha sorprès com a artista, ja que ha composat la gran majoria de cançons del disc i és innegable que té una bona veu.
La producció és correcta: No és cap desastre (Bé, al drop de Stars potser una mica), però tampoc és res innovador ni molt original. Jo us recomano que si aneu a escoltar Confident, escolteu la edició deluxe, que inclou dos cançons més (Que estan bastant bé) i dos remescles de Cool For The Summer que són bastant interessants.

En conclusió: Confident és un bon disc pop, sí que és veritat que no innova ni ofereix res que ja han fet altres artistes. Si us agrada la música pop us aconsello que li doneu una oportunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada