27 de febr. 2022

Novetats 27 pop

Rauw Alejandro, DNCE amb Kygo i Rosalia han estrenat noves cançons aquest cap de setmana.
Comencem parlant de la que sens dubte ha estat la novetat més comentada de la setmana: dijous a la tarda, Rosalia va estrenar Chicken Teriyaki, el tercer avançament de Motomami. Es podria classificar com una cançó de reggaeton, tot i que s'allunya bastant del que és habitual en aquest gènere. I com ja passava amb Saoko, Chicken Teriyaki és una cançó que no segueix una estructura estàndard. Francament, el primer cop que la vaig sentir em va semblar totalment decebedora, però ara que ja la he escoltat unes quantes vegades, començo a trobar-li la gràcia. Ara bé, això no treu que em segueixi semblant una de les propostes més fluixes de l'autora de Pienso en Tu Mirá. He vist molts comentaris negatius sobre la lletra, però, per mi, el que realment és el problema és la interpretació vocal, que se'm fa terriblement monòtona. 



Rauw Alejandro publicava divendres el seu nou EP Trap Cake vol 2 i el senzill amb què el presenta és Gracias Por Nada, que va arribar a les plataformes només unes hores abans del llançament del disc.


Després de 3 anys sense presentar nova música i havent perdut un membre pel camí, DNCE tornen amb un nou senzill amb Kygo. Dancing Feet barreja les influències disco habituals en la música de la formació encapçalada per Joe Jonas amb l'estil de producció del músic noruec.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada