5 de febr. 2022

Novetats 5/2

Jax Jones amb MNEK, Mahmood, Nicki Minaj amb Lil Baby i Benee protagonitzen les novetats de la setmana.

Cinc anys i mig després de la seva primera col·laboració, Jax Jones i MNEK tornen a unir forces en un nou senzill anomenat Where Did You Go. És una producció dance bastant previsible i amb un so comercial que té clarament la intenció de ser digerible per a tots els públics (com era d'esperar, d'altra banda), però que trobo bastant encertada i que compleix les expectatives.

Do We Have A Problem és el nou senzill de Nicki Minaj i encara que ella encara no ho hagi dit explicitament, tothom dona per fet que aquesta col·laboració amb Lil Baby és el primer avançament del seu nou àlbum. No és una mala cançó, i no tindria cap problema amb Do We Have a Problem si fos la pista 10 del disc. Però sí que com a primer senzill del disc m'hagués agradat alguna cosa més potent i memorable i espero que hagi estat triada pel potencial que li dona la col·laboració i no per ser la que més sona a èxit del disc.

Benee estrenava ahir el seu nou senzill Beach Boy, que compta amb la producció de Greg Kurstin. És una cançó pop molt suau amb un so bastant estiuenc i formarà part del nou EP de la cantant neozelandesa, previst per aquesta primavera.

Brividi és el nou senzill de Mahmood en col·laboració amb Blanco, que està trencant tots els rècords de streaming a Itàlia i que s'ha fet un lloc en les primeres posicions de la llista mundial de Spotify.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada