26 de febr. 2022

Remescles 26/2

Sam Feldt amb Rita Ora, Daft Punk han presentat noves versions per a les seves cançons

Un any després de fer oficial la seva separació, Daft Punk tornaven a activar els seus perfils oficials a les xarxes socials per celebrar  el 25è aniversari del seu primer treball discogràfic Homework. Han celebrat aquesta efemèride rellançant Homework digitalment amb un segon disc de remescles que ja havien sortit en el seu dia als senzills físics de les cançons però que encara no havien sortit digitalment. De moment, no sembla que tinguin previst incloure aquest disc extra en cap reedició en format físic.

Sam Feldt estrenava ahir el club mix per a Follow Me, el seu senzill més recent en col·laboració amb Rita Ora. Aquesta nova versió aposta per un so future rave i tampoc trobo que tingui gaire a destacar.

Amb Do It To It, ACRAZE va passar de ser un total desconegut a tenir l'èxit més gran de la segona meitat del 2021 en el panorama de la música electrònica. Sorprenentment, Do It To It encara no comptava amb cap remescla oficial fins aquesta setmana, que ha arribat a les plataformes digitals la versió que n'ha fet Tiësto. Aquesta remescla crea seccions





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada