19 de febr. 2022

Remescles 19/2

Sorana, Swedish House Mafia amb The Weeknd, Alesso, Purple Disco Machine, Ckay i Ed Sheeran han estrenat noves versions de les seves cançons aquesta setmana.

Robin Schulz estrenava ahir la remescla que ha fet de Redrum, el senzill debut de la cantant i compositora romanesa Sorana. És la segona remescla oficial de la cançó, produïda per David Guetta en la seva versió original. Robin Schulz porta Redrum a un so Slap House previsible però efectiu, que dona a la cançó una contundència que no tenia la versió original.


Dilluns. coincidit amb el dia de Sant Valentí, el cantant nigerià CKay va compartir la versió acústica oficial del seu nou senzill Emiliana.


Ed Sheeran estrenava divendres la versió d'estudi de la vesió amb Bring Me the Horizon de Bad Habits amb què va actuar la setmana passada a la gala dels Brit Awards.

Tornem a les remescles en un sentit més convencional, amb la que Oliver Heldens ha fet del nou senzill de Purple Disco Machine i Sophia and the Giants. La versió original d'In The Dark em va deixar força indiferent, però realment trobo que la cançó funciona molt millor si es puja el tempo i s'aposta per una producció una mica més contundent.

Swedish House Mafia segueixen promocionant Moth To A Flame amb una nova remescla oficial, que, en aquest cas, signa el productor londinenc Tourist. M'ha sorprés positivament perquè aposta per un estil de producció molt original i que sona bastant fresc. Però, com ja vaig dir quan vaig ressenyar la remescla que en va fer Chris Lake i que va sortir fa unes setmanes, trobo que el moment d'aquesta cançó ja ha passat i que estaria bé que el suecs anessin donant alguna informació més pel que fa al llançament del seu àlbum Paradise Again (o algun nou senzill, si més no).

Per acabar, tenim la remescla que Alesso ha fet del seu propi senzill When I'm Gone, que compta amb la veu de Katy Perry. La producció de la versió original es quedava molt curta, en la meva opinió, i en aquest aspecte, aquesta versió és una millora. Ara bé, entre una producció plana i genèrica o un drop únicament de percussió, m'hagués agradat més un punt mig. Però és clar, és una versió que Alesso ha fet per les seves actuacions i segur que en context li funcionara



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada