4 de febr. 2022

Rosalia estrena Saoko + data de llançament de Motomami

Rosalia estrenava aquesta matinada Saoko, el segon avançament del seu esperadíssim nou àlbum. A partir d'avui també es pot reservar Motomami, tant en format físic com en digital, i gràcies a això hem pogut saber que el tercer treball discogràfic de l'artista catalana incloura 16 pistes i el podrem escoltar el proper 18 de Març.

Com era d'esperar, les úniques cançons que ja coneixem i que apareixeran al disc són Saoko i La Fama (és a dir, Linda i tot el que va venir abans en queda fora, cosa que no només crec que era una cosa evident, sinó una decisió encertada). El que encara no sabem és la llista de cançons que composaran Motomami i els artistes convidats que hi haurà.

Passem ara a comentar el senzill que Rosalia ha estrenat avui. Sens dubte, Saoko és una cançó que no ha deixat indiferent a ningú: és una fusió de reggaeton i música electrònica difícil d'encasellar en cap estil musical concert. I també bastant diferent de qualsevol altra cançó que la intèrpret de Malamente hagi estrenat fins al moment. Una de les primeres coses que m'ha cridat l'atenció és el fet que no tingui una estructura definida: hi ha una part que sembla que hauria de ser la tornada de la cançó, però que no torna a aparèixer després, durant uns segons la producció tan contundent deixa lloc a uns segons que semblen de jazz. El principal inconvenient,  com ja va passar amb el nou senzillde Grimes, és que havia avançat un fragment de la cançó tan gran, que sentir-la sencera no ha tingut l'impacte que hauria pogut tenir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada