11 de febr. 2022

Novetats pop 11/2

Ed Sheeran amb Taylor Swift, Rauw Alejandro, Nicki Minaj amb Lil Baby i Becky G amb Karol G protagonitzen les novetats pop de la setmana.

The Joker And The Queen és la cançó que Ed Sheeran ha escollit per seguir promocionant el seu quart àlbum en solitari, Equals, que va estrenar la tardor passada. Dimarts al vespre, el cantautor anglès la va presentar en solitari a la gala dels Brit Awards, però la versió de The Joker and The Queen que promocionarà com a senzill és una nova versió de la cançó en col·laboració amb Taylor Swift que arriba avui a les plataformes digitals. És la quarta col·laboració d'aquests dos cantants, però la primera on ella és la convidada i no és el que apareix al disc de l'autora de Shake it Off. 


Només una setmana després que Nicki Minaj i Lil Baby estrenessin Do We Have A Problem, avui arribava a les plataformes digitals una altra col·laboració d'aquests dos rapers anomenada Bussin. I, francament, trobo que té el mateix problema que el seu altre senzill conjunt: és una cançó que podria haver fet qualsevol raper, no hi podem trobar res del que ha fet que la música de Nicki Minaj destaqui durant tant temps. D'altra banda, veient com de bé funcionen aquesta mena de cançons a les llistes dels Estats Units, és bastant comprensible que Nicki Minaj decideixi provar aquest estil. A més, Bussin compta amb una producció trap bastant plana i mediocre que tampoc aporta cap alicient per seguir-la escoltant.


Dilluns, Rauw Alejandro va estrenar per sorpresa el primer avançament de la segona part de Trap Cake. El nou sezill del porto-riqueny es diu Caprichoso i aposta per un so que recorda molt al hip-hop estatunidenc de fa uns quants anys. La producció, que signa El Rvssian, sona bastant original i fresca en el context de la música urbana llatinoamericana contemporània, però la veritat és que el resultat final em sembla bastant fluix


Mamiii és el títol de la col·laboració de Becky G i Karol G que arribava fa unes hores a les plataformes digitals. Totes dues van coincidir com a artistes convidades al remix de Mi Mala de Mau y Ricky, però crec que podem qualificar Mamiii com la seva primera col·laboració. Com totes les cançons que formen part del disc més recent de Karol G, Mamiii compta amb la producció d'Ovy On The Drums.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada