25 de febr. 2022

Novetats dance 25/2

Michael Calfan, Felix Jaehn, Swedish House Mafia, Becky Hill amb Galantis i Nicky Romero protagonitzen les novetats del dia en el món de la música electrònica.
Comencem parlant de la nova producció de Nicky Romero, que s'anomena So Much Love i és una col·laboració amb el DJ/productor francès Almero. És una pista house en què el piano és el gran protagonista i amb un so bastant diferent tant dels últims llançaments de Nicky Romero com els d'Almero. A part del drop o la vocal, que encaixa perfectament, un detall que m'ha agradat és com entra la corda fregada després del segon drop, cosa que li dona un toc bastant especial a So Much Love. No és un llançament que m'hagi deixat particularment bocabadat, però sí que té prou elements interassants per fer que valgui la pena escoltar-lo sencer.


Seguim amb el que, sens dubte, és el llançament més esperat i destacable de la setmana: fa unes hores arribava a les plataformes digitals el quart avançament de Paradise Again, l'esperat nou àlbum de Swedish House Mafia. S'anomena Redlight i és una producció electro house obscura en col·laboració amb Sting. Pot semblar sorprenent veure el cantant de The Police participant en un senzill de música electrònica, però no és el primer cop que ho fa: el veterà cantant britànic ja va posar veu a una de les cançons del primer disc d'Afrojack, que es deia Catch Tomorrow i que la veritat és que era una de les millors del projecte. La vocal de la cançó recupera alguns versos de Roxanne, però no és un sample: Sting els ha tornat a enregistrar.

Després de tres senzills que no estaven malament, però no ens donàvem el que esperavem del trio suec, Redlight finalment ens dona el que voliem: una pista electro house obscura i contundent, que recorda molt a la versió del 2019 d'It Gets Better. Potser van canviar la direccio d'It Gets Better perquè ja tenien aquesta preparada, o potser han ajornat el llançament de Paradise Again per poder-hi incloure més cançons d'aquest estil, veient la demanda. Igual que passava amb els altres tres senzills del seu proper disc, si mirem els crèdits, veurem que Redlight compta amb la co-producicó de Desembra.


Felix Jaehn, The Stickmen Project i Calum Scott uneixen forces en un nou senzill anomenat Rain in Ibiza. És una producció dance amb un so totlment comercial i bastant suau (cosa que m'ha sorprés tenint en compte que hi ha els Stickmen involucrats) i amb una lletra gairebé tan clixé com la producció.


Run és el títol de la nova proposta de Becky Hill, que compta amb la col·laboració de Galantis. És una pista house suau amb un so optimista i una producció protagonitzada, també pel piano. Trobo a faltar-hi alguna cosa que la faci destacar i que se't quedi al cap des de la primera escolta, però no està gens malament.


Acabem el repàs a les novetats que han arribat avui a les plataformes digitals dins el món de la música electrònica amb el nou senzill de Michael Calfan. El DJ/productor francès col·labora amb el cantanr britànic Leo Stannard a Better, un llançament house però que no té la profunditat que hem vist en altres produccions de Michael Calfan.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada