4 de febr. 2022

Remixes 4/2

 Inna i Swedish House Mafia han estrenat avui remescles pels seus actuals senzills.

Chris Lake ha estat l'encarregat de fer la primera remescla oficial per a Moth to A Flame, la primera col·laboració de Swedish House Mafia i The Weeknd. Tenint en compte que la versió original de la cançó va sortir el passat mes d'octubre i que ni Lifetime ni It Gets Better han comptat amb cap remescla oficial, ja no esperava que en sortís cap. 

La remescla que Chris Lake ha fet de Moth To A Flame no sona malament, però tampoc trobo que tingui res que la faci emocionant. Sobretot si tenim en compte que arriba quatre mesos després de la versió original, no només perquè el moment de la cançó ja hagi començat a passar, sinó perquè en aquest temps han sortit infinitat de remescles no oficials molt ben fetes. I us en podria dir unes quantes que sonen millor que la de Chris Lake i fa mesos que van sortir.

Malgrat haver estrenat tot un disc i un senzill independent després de publicat Up, Inna i el seu equip segueixen apostant per promocionat aquest senzill. I, encara que això faci que els seus llançaments recents estiguin sent totalment caòtics, crec que és bastant clar que fan bé: Up és una de les cançons que més bé li està funcionant en els últims anys. La cantant romanesa publica avui una nova versió del senzill, la remescla que n'ha fet el duo rus Filatov & Karas, que porta Up al Slap House. He de reconèixer que no segueixo gaire els llançaments d'aquest duo, conegut sobretot per la remescla que van fer de Don't Be Shy d'Imany, que va dominar les llistes dance europees el 2016, però pel que havia sentit d'ells, m'esperava alguna cosa una mica més interessant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada