11 de febr. 2022

Novetats EDM 11/2

DubVision amb The Him i Robin Schulz han estrenat noves produccions avui.
Sometimes és el títol de la primera col·laboració de DubVision i The Him. Arribava avui a les plataformes digitals de la mà de STMPD Records, que, com segurament ja sabreu, és el segell discogràfic de Martin Garrix. És una producció progressive house amb un so més aviat suau i optimista, que potser no aporta res que no hàgim vist ja infinitat de vegades, però tampoc no és una d'aquells llançaments dins aquest subgènere de la música electrònica que es fan avorrits perquè sonen genèrics.


Robin Schulz publica avui la seva remescla oficial per a The Motto de Tiësto i Ava Max. És un llançament que m'ha despertat reaccions bastant contradictories i que no sabria gaire bé com valorar. 

El DJ/productor alemany renova totalment la producció de la cançó i fa que la veu tingui molt menys pes del que té en la seva versió original. Objectivament, es podria dir que la producció d'aquesta remescla és bastant més interessant que la de la versió original, que era molt simple i cedia tot el protagonisme a la veu d'Ava Max. A nivell de producció, la proposta de Robin Schulz té alguns elements molt interessants, sobretot el piano que entra després del primer drop.

Ara bé, també he de dir que no és un llançament que seguiré escoltant durant les properes setmanes. Els dos drops són diferents, cosa que normalment valoro positivament, però en aquest cas, potser hauria estat millor que no fos així. El primer drop (que jo diria que és el punt més crític i més important de qualsevol remescla de música electrònica) sona, senzillament, buit i avorrit. El segon, quan entre el piano, m'ha agradat molt més. Però quan arriba ja és massa tard per salvar el conjunt de la cançó.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada