5 de maig 2021

Ressenya: Not In Chronological Order

Divendres passat Julia Michaels publicava el seu àlbum Not In Chronological Order, el quart treball discogràfic de la cantant i compositora estatunidenca. Not In Chronological Order conté un total de deu cançons, entre les quals hi ha els senzills Lie Like This, All Your Exes i Love is Weird.

El passat mes d'Octubre, Julia Michales encetava la promoció d'aquest projecte amb Lie Like This, un senzill amb un so totalment diferent a l'estil del seus anteriors projectes: una cançó força més animada i que incorpora influències de la música house en la seva producció. Això em va fer anticipar que el nou disc de Julia Michaels seguiria per aquest camí i, en conseqüència, suposaria un trencament amb l'estil de Nervous System i els dos volums d'Inner Monologue. Però malauradament, no ha estat així: malgrat que les cançons de Not In Chronological Order no estan gens malament, no són res gaire diferent del que ja hem pogut veure en els anteriors projectes de les cantant. 

Com  segurament ja sabreu, Julia Michaels ha estat la responsable de la composició d'un bon grapat d'èxits del pop nord-americà dels últims anys: Love Myself de Hailee Steinfeld; Good For You, Hands To Myself, Lose You To Love Me i Look at Her Now de Selena Gomez, All in My Head (Flex) de Fifth Harmony i, sobretot, Sorry de Justin Bieber, són alguns dels senzills més reconeixibles de la llarga llista d'èxits en què Julia Michaels ha participat com a compositora. I, sens dubte, és una gran compositora pop. Moltes de les cançons dels artistes que he mencionat, sovint em deixen amb la sensació que són bones cançons, però que les podria cantar qualsevol altre intèrpret i no m'agradarien menys. És evident que el cas de Julia Michaels no és comparable, ja que ella sí que és l'autora de les cançons que interpreta, i això canvia molt les coses. Però això no impedeix que també em deixi amb el regust agredolç que les cançons estan bé, però tampoc no tenen un segell personal prou for per pensar que no les podria haver interpretat una altra persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada