21 de maig 2021

Zara Larsson reedita Poster Girl amb 6 pistes addicionals

Zara Larsson estrenava avui Poster Girl: Summer Edition, una nova versió del seu segon àlbum que inclou sis pistes addicionals: dos cançons originals totalment inèdites i quatre remescles.

La primera de les cançons noves es diu Morning, i a nivell de producció m'ha recordat molt a I Don't Care d'Ed Sheeran i Justin Bieber. No està malament, però trobo que es queda en un terme mig en el qual necessitaria que l'instrumental li fes una empenta, i aquí passa tot el contrari. L'altra pista inèdita es diu Last Summer, i és una cançó amb un so molt inspirat en el synth-pop dels anys 80 que ja m'ha agradat més. Cap de les dues cançons em desagrada necessàriament, però tampoc trobo que tinguin gaire personalitat ni que aportin gaire al conjunt del disc. Mai direm que no a nou continug, però la edició original de Poster Girl, publicada el passat mes de Març, inclou cançons molt millor.


D'altra banda, tenim les 4 remescles o versions alternatives, que són força diverses. En primer lloc, tenim la versió acústica d'I Need Love en col·laboració amb First Aid Kit. Bàsicament és l'àudio extret del concert que Zara Larsson va fer el passat 8 de Març, en el qual va interpretar la majoria del disc en directe per primera vegada. També tenim versions orquestrals de Never Forget You (cosa que no entenc, perquè aquesta cançó és el seu anterior disc) i Ruin My Life que sonen molt bé. I per acabar, la reedició de Poster Girl inclou una remescla de Right Here signada pel DJ/productor brasiler Alok. Right Here és la meva cançó preferida del disc i per tant m'alegro de veure que és la que han escollit per fer-ne una remescla EDM. que, a més, està molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada